EmmaMalwa

Alla inlägg under juni 2011

Av Emma - 16 juni 2011 15:47

Hej Svejs!


Här komme rvinter och vår filmern:


 


Och Filmen från i måndags:


 

Jag kommer alltid älska dig Malwa! <33 <33 Vi gör stora framsteg <3 Lite busej e du allt <3 Men det gör inget <33

Av Emma - 15 juni 2011 21:59

Hej Svejs!


Nu är jag hemma hos Linnea och vi e hemma efter en rolig kväll med tjejerna :)


Go natt, sov gott

Av Emma - 14 juni 2011 21:36

Hej Svejs!

Nu har jag nyss kommit hem från stallet. Jag fick ett SMS av Lina i morse, då skrev hon att jag kunde blanda betfor och skritta han. Hon hade mycket på Jobbet så hon skulle precis hinna till fodringen vid 17. Sedan kom hon och fodrade, soppade stallgången lite. Gordon blödde "näsblod" så Lina var inte säker på att hon ville rida men hon gjorde de ändå :) Grodan har blivit väldigt snäll med mig nu ;D Det gör mig väldigt glad :D Nu kan jag borsta hnm utan att spänna upp hnm.



i morgon kommer det två filmer där jag rider Malwa. Dem konventeras nu, men borde va klara i morgon. Ni får ha de bra, Kram <33

Av Emma - 13 juni 2011 06:52

Hej Svejs!


Godmorgon alla mina små bloggläsare   Idag ska min bästis följa med ut till Malwa. Det ska bli väldigt roligt!  Mamma följer förstås oxå med och  idag tar hon med sig Erik. Jag längtar ut dit så mycket. Eiti är tyvärr skadad troligen av lilla busen Malwa :/ Så idag kan inte Sussie rida, då får jag rida själv medans dem som är publik kollar. Fast Sussie skulle gå med Eiti så att Malwa inte är ensam där nere i paddocken. Och idag ska jag ta med kameran även om jag troligen kommer att glömma den :/


Idag har vi samling 09 vid Orientalen och sedan blire soppa till lunch. Men eftersom att Önstagrillen ligger så nära så lät det som om nästan alla skulle äta där :) Sedan var det ngn tid vi skulle vara vid ngn Apallbyplan . Nu ska jag nog gå och äta lite frukost och byta om och kanske fixa till håret lite :)


Ha det så bra, Kram

Kom gärna tbx :)

Av Emma - 11 juni 2011 20:09

Hej Svejs!


Idag i stallet så var det JÄTTEVARMT! Jag åkte dit så att jag var där vid 08 och sedan åkte jag därifrån 15,30. Jag red Nogge på lektion, det gick jättebra som vanligt. Sedan så kom mamma med Eriks kompis lillasyster och mamma till stallet (Erik och hans kompis Max var oxå med) Hon skulle få prova på att rida lite så då lånade vi Obojen, så fick hon prova skritta runt lite :) Efter det var det bara att ta tag i nästa häst: Gordon. Jag borstade, sadlade och fixade. Så gick vi ut och red lite :) Idag red jag själv utan att Lina kollade på, jag trava de och tog väldigt lite galopp för att det va så varmt. Sedan svampade jag av hnm och då spände jag inte upp hnm, men han gjorde inget! Då var han otroligt snäll för att vara Gordon :) Så jag e nöjd med dagen :) I morgon blire bara att ta det lugnt och slappa kanske hoppa lite vatten spridare ;)


Ni får ha de bra, kram

Av Emma - 8 juni 2011 19:47

Hej Svejs!


Jag vet inte riktigt vad jag ska skriva om... Kom nyss hem från ICA maxi. Nu ska vi ta och äta.


Ni får ha de bra, kram

Av Emma - 7 juni 2011 20:55

Hej Svejs!


Jag vet att jag inte är så aktiv längre men det är för att nu när det är så varmt så är jag ute mycket. På måndag följer äntligen mamma och bästisen Linnea med ut till Malwa ;) Ska bli väldigt roligt att ha med dem ut dit <3 Jag funderar på om jag ska börja ha lite "veckans kläder" Vad jag gillar bäst av dem kläderna jag har haft i veckan, vad tror ni om det?


Ni får ha de så bra, kram <3

Av Emma - 6 juni 2011 20:37

Hej Svejs!.

Jag har inte skrivit på ett tag men jag har inte varit hemma.

I morgon är det skola igen som vanligt fast inga riktiga lektioner utan nu har vi "tema dagar" resten av veckan. Nu sitter jag och kollar på djursjukhuset iaf. Ni får ha de bra, kram.

❤❤Om mig❤❤


Hej!
Jag heter Emma och är 13 år. Jag bloggar om min vardag och stallet och så ibland ca sådär en gång i veckan gör jag videoinlägg. Ska försöka bjuda på mera bilder på min blogg... Lämna gärna kommentarer och frågor ;) Fast dumma kommentarer eller frågo

❤❤Sök i bloggen❤❤

❤❤Följ via ❤❤

bloglovin

❤❤Veckoschema❤❤

Måndag: Läxor

Tisdag: Stallet, läxor

Onsdag: ledig, ev läxor

Torsdag: Stallet

Fredag: Stallet

Lördag: Stallet

Söndag: ev stall och ev läxor

❤Kalender❤

Ti On To Fr
   
1
2
3
4
5
6 7 8
9
10
11
12
13 14 15 16
17
18
19
20
21
22 23 24 25
26
27
28
29
30
<<< Juni 2011 >>>

❤❤Besökare❤❤

❤❤Arkiv❤❤

❤Tidigare år❤

❤❤

❤❤Icon❤❤

❤❤Fråga mig❤❤

32 besvarade frågor

❤❤Gästbok❤❤

❤❤Kategorier❤❤

Elegant Rose - Up Arrow

Ovido - Quiz & Flashcards